Hygge

Ragns ynglingstæppe (sutteklud) var blevet lidt vådt i det ene hjørne, så den måtte lige en tur i tørretumpleren, og han forlader ikke bare sådan sit kæreste eje.***

Når man ikke har et badebasin, Sigrid ca. 2 år. 2003

En dag fandt vi Sigrid ude i fuglebaddet, hun var ved at tage sit tøj af så hun kunne bade. Sådan kan det gå, når man ingen badebasin har.

***

Vendespil med bedstefar.

Bedstefar og Pelle spiller vendespil, han må erkende at ungdommen er lidt hurtigere på aftrækkeren, og må derfor se sig slået.

***

Ragn er den sidste der vil sidde sådan. Vi må nyde det, så længe det varer.

***

Januar og februar kan være mørke måneder at komme igennem for mange, her er 2 billeder der kan tage det værste tung-sind væk. Vilja 2013

***

Jeg har 9 dejlige børnebørn, hvoraf de 2 ældste er bonusbørn. Det bliver nok de 4 yngste i kommer til at se mest til, da de ældste ikke leger så meget mere, fra venstre side Vilja på 7 år, Vega 4 år, Pelle 5 år og Ragn på 3 år

Kat lavet i fimoler,knurhår

er fra en tandbørste 

Når de overnatter hos bedste, hører det med at inden de skal sove, så skal de have popkorn i sengen og se Ramasjang, det er hygge og de ved udmærket at, meget af det de må ved bedste, må de ikke der hjemme.

***

Jeg har lavet juleby i rigtig mange år, og den har vokset sig større og større hvert år, Nisserne og tingene er samlet og købt, når jeg så de rigtige ting og størrelser, byen er forskellig fra år til år, fordi vores familier hele tiden forander sig.

Vi har i rigtig mange år, haft en dag i julen, hvor vi har lavet marcipan, klippet julepynt og spillet spil, fået hjemmelavet æbelskiver, gløk og sluttet dagen af med købe pizza.

Vi startede med os selv og vores 3 børn, men familien er bare vokset og vokset, hvis alle kommer i dag kan vi blive omkring 20 stk. Vi har altid betalt alle udgifter, der var forbundet med arangementet.

I år kom vores børn og tilbød at de kunne skiftes til at holde juleklippedagen og vi alle kunne  deles om udgifterne, det sagde vi ja tak til, så den dejlige dag, som vi nyder, har kostet os gamle 180 kr. + vi medbragte gløk og æbelskiver, så der er håb for andre pensionister, man kan sagtens have så fantastisk en dag, for små penge.