JULEBY DETALJER

JANNIE'S

FAMILIE

Forneden bor vores yngste datter Jannie, med sin mand Ronni, ved fødderne ligger Ragn, deres yngste søn, på lastbilen står deres ældste søn Pelle. Ronni er chauffør ved murerfirma Rasmus Jacobsen fra Grenaa, hans lastbil har kran og er hvid, på daværende tidspunkt var de ved at sætte deres hus istand. 

 

Helt for oven er der en golfbane, da Niels og jeg spiller golf. 

ANNE'S

FAMILIE

Her bor vores ældste datter Anne, med sin nye mand,de står og ligger ved husets dør, Anne's 3 børn Sigrid, Hjalte og Lauge er tættest ved huset, Rene's 2 piger Ida og Julie er rejst hjemmefra og ses i forgrunden, i baggrunden står Sigrid, Hjalte og Lauge's far ved hans hus, med børnenes færøske Omme (farmor), i forgrunden står hunden Viggo og katten Plet.  

JESPER'S

FAMILIE

Ved siden togbanen, bor vores midterste barn Jesper, med sin kone Heidi, de står ude til højre, til venstre er deres 2 piger, Vilja ligger ned, Vega laver risengrød, i forgrunden sidder deres udviklingsstuderende Halee fra USA, på skiltet står der Signo Sound Jesper's musikstudie, der er i mellemtiden kommet 2 katte, de mangler endnu, så burde jeg finde et SAS fly, da de begge rejser meget i udlandet.

MIN

FAMILIE

Vi har en fastlæggerplads på Gjerrild Nordstrand Camping og der sidder vi og vores røde mis Ingolf Lübker, som har fået sit navn fordi vi fandt den efterladt på Lübker golfbanen, den sidder på skamlen ved siden af.